Skip to the content

Building smarter solutions that focus on growth and continuity

Hagelunie is a leading Dutch insurance company specializing in glass horticultural with cutting-edge expertise for growing agricultural products in Europe and the world. Our progressive approach is based on working together by building smarter solutions that focus on growth and continuity.

 

80 jaar ervaring: Hagelunie, een betrouwbare partner

 
Hagelunie is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij, opgericht door tuinders en al ruim 80 jaar actief als verzekeraar van glastuinbouwbedrijven. We begonnen als verzekeraar van platglas en zijn meegegroeid met alle ontwikkelingen en innovaties in de glastuinbouwsector. Door het delen van onze specifieke kennis en onze schade-ervaringen in de sector met de leveranciers in glastuinbouw, en door onze betrokkenheid bij innovaties, dragen wij bij aan de verdere ontwikkeling van veilige, sterke en innovatieve kassen.

Hagelunie is trotse marktleider van de Nederlandse glastuinbouw, die ook internationaal al jaren aan de top staat. Ons enthousiaste en toegewijde team specialisten werkt graag samen met u aan de succesvolle toekomst van uw bedrijf. Met deskundig advies en  verzekeringsoplossingen op maat kunnen wij u ondersteunen bij de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Hagelunie is een onderdeel van Achmea, één van de grootste spelers in de Nederlandse verzekeringsmarkt
.

 

 

Contactpersonen voor België

Henny Biemans
Glastuinbouwspecialist

haw.biemans@hagelunie.nl

+31 6 57573109

Ton Verheul
Glastuinbouwspecialist

abm.verheul@hagelunie.nl

+31 6 30101657

Overige contactpersonen

Zoekt u een contactpersoon voor een ander land?
Kijkt u dan op onze contact pagina 

 

Heeft u een vraag, wilt u schade melden of u inschrijven voor de nieuwsbrief? Verstuur dan onderstaande gegevens.

 

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Vul een geldige e-mail in.

Laatste nieuws & tips

Bedrijfscontinuïteit

Om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen denk wij graag met u mee over het beheersen van risico’s. Samen met onze adviseurs en toeleveranciers in ons netwerk hebben wij goede en praktische preventietips ontwikkeld. Lees meer>

Watersilo veilig aanleggen

Met een goede aanleg en regelmatige controle van uw watersilo verkleint u de kans op het overlopen of openbarsten van de watersilo. Lees meer>


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met tips, preventie, risicoadvies en ontwikkelingen in de glastuinbouw.