Skip to the content

Ontmoet ons op de GreenTech Amsterdam van 14-16 juni

Datum: 14-16 juni 2022
Locatie: Amsterdam RAI, stand 01.116F
Website: https://www.greentech.nl/amsterdam/

Eindelijk, na 1.5 jaar niet fysiek aanwezig te kunnen zijn op een beurs, zijn wij 14 tot en met 16 juni 2022 eindelijk weer aanwezig met onze stand op de GreenTech 2022 in Amsterdam.

GreenTech, het hart van de tuinbouwsector
Bezoek onze stand 01.116F op GreenTech van 14 t/m 16 juni - dé wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle professionals die betrokken zijn bij tuinbouwtechnologie. Tal van experten dompelen je onder in de huidige èn toekomstige technologieën binnen het segment tuinbouw. Laat je inspireren en kom meer te weten over de allernieuwste onderwerpen.
Bezoek hier de website van GreenTech Amsterdam.

Top 3 redenen om u aan te melden voor GreenTech Amsterdam

  1. Maak gebruik van kwalitatief hoogwaardige, deskundige samengestelde kennis van glastuinbouwspecialisten over de hele wereld.
  2. Neem deel aan inspirerende discussies van deskundige sprekers.
  3. Vergroot uw netwerk van vertrouwde contacten en sparringpartners en ontmoet de gehele glastuinbouwketen onder één dak.

Hagelunie richt zich op slimme oplossingen en innovatie
Wij zijn trotse marktleider van de Nederlandse glastuinbouw, die ook internationaal al jaren aan de top staat. Ons enthousiaste en toegewijde team specialisten werkt graag samen met u aan de succesvolle toekomst van uw bedrijf. Met deskundig advies en verzekeringsoplossingen op maat kunnen wij u ondersteunen bij de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Heeft u bijvoorbeeld bouwplannen? Wij werken nauw samen met HortiQ gecertificeerde bedrijven.

Ontmoet Hagelunie glastuinbouwspecialisten bij stand 01.116F
Als ondernemer in de glastuinbouw krijgt u te maken met veel uitdagingen. Veranderende weersomstandigheden, regelgeving, marktwerking, techniek maken dat u keuzes moet maken. Keuzes met gevolgen voor uw bedrijf. Hagelunie kan u hierbij helpen. Met een uitstekende glastuinbouwverzekering én met tips rondom uw kas en installaties. Onze oplossingen zijn gericht op groei en continuïteit. Heeft u bijvoorbeeld bouwplannen? Wij werken nauw samen met HortiQ gecertificeerde bedrijven. Onze experts spreken u hierover graag meer over op the GreenTech Amsterdam 2022. Maak direct een afspraak via deze link.

Gratis aanmelden voor de beurs kan t/m 6 juni
Registreer gratis via deze link uw toegangsticket. Dit kan tot en met 6 juni.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met tips, preventie, risicoadvies en ontwikkelingen in de glastuinbouw.