Skip to the content

Terugblik GreenTech 2022 Amsterdam

GreenTech 2022 zit er weer op en we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde beurs. Bij deze willen we iedereen bedanken voor zijn of haar bezoek aan onze stand.

Van 14 t/m 16 juni stond de RAI Amsterdam in het teken van het Internationale tuinbouw beurs. Alle marktleiders en experts uit de tuinbouw waren aanwezig en deelden kennis, ervaringen, de laatste trends en ontwikkelingen. Hagelunie stond op stand 01.116F en presenteerden onder andere deskundig advies en verzekeringsoplossingen op maat voor de internationale tuinbouwsector.

Tijdens de beurs hebben we bezoekers kunnen inspireren rondom veel boeiende thema’s en onderwerpen zoals:

  • Veilige en sterke kas
  • Veilig werken in de kas
  • Innovaties in de internationale tuinbouwsector
  • Gezonde producten voor vitaliteit en welzijn maatschappij
  • Bijdrage aan circulaire en duurzame samenleving
  • …En nog veel meer!

Tot volgend jaar!
We kijken terug op drie inspirerende beursdagen waarin we meer hebben kunnen vertellen over innovatie in de tuinbouwsector. Bedankt aan alle aanwezigen en kijken uit naar de editie van volgend jaar!

Een kleine impressie van onze beursstand:

Kon u er deze keer niet bij zijn?
Is het u niet gelukt erbij te zijn op de GreenTech 2022 Amsterdam? We kunnen ons voorstellen dat het niet altijd mogelijk is tijd en ruimte vrij te maken. Wilt u alsnog bijgepraat worden over toekomstbestendig glastuinbouw? Laat het ons weten. We praten u graag persoonlijk bij over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Neem contact op met uw vaste contactpersoon bij Hagelunie of Internationaal Accountmanager Angelique de Wit.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met tips, preventie, risicoadvies en ontwikkelingen in de glastuinbouw.