Skip to the content

Working Together.

Wij geloven in de kracht van samenwerking.
Samen succesvol zijn, want de toekomst van uw bedrijf begint vandaag.

 

Onze verzekeringsproducten speciaal voor glastuinbouwbedrijven

Hagelunie is een glastuinbouwverzekeraar die specifieke verzekeringsproducten biedt voor de glastuinbouwsector in Europa, Australië en Canada. Wij verzekeren kassen, gebouwen, gewassen in kassen, voorraden, installaties en schade door bedrijfsstilstand.

Together we can insure continuity

Advies voor glastuinbouwbedrijven wereldwijd
Naast onze verzekeringsoplossing bieden wij ook advies, diensten en oplossingen. Zo ondersteunen wij glastuinbouw ondernemers wereldwijd met onze risico technische kennis. Bijvoorbeeld bij risicovragen over bedrijfsvoering of bij de bouw van een nieuw bedrijf of kas. Op dat moment kunnen kleine aanpassingen in het ontwerp en uitvoering, op lange termijn een groot effect hebben op de kwaliteit, duurzaamheid, continuïteit en verzekerbaarheid van uw bedrijf. Vraag daarom in de planfase van de bouw een vrijblijvend advies aan 1 van onze risicospecialisten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 


Samen in gesprek over risico’s en oplossingen
Wij geloven in preventie als sleutel tot bedrijfscontinuïteit. De specialisten van Hagelunie bezoeken daarom regelmatig uw bedrijf. Samen met u bekijken zij welke risico’s er op uw glastuinbouwbedrijf spelen. Wij bieden u niet alleen een verzekeringsoplossing, maar ook advies, diensten en oplossingen. 

Onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis van wat er speelt in de tuinbouw en alle nieuwe ontwikkelingen hierin. Zij hebben niet alleen kennis over risicomanagement, maar ook over kasconstructies, installaties, technologie, gewassen, productiemiddelen, belichting, klimaat en logistiek.

Wij weten als geen ander wat het betekent als 1 van de schakels in deze keten uitvalt of niet goed functioneert. Wij geven u advies en vertellen u vooraf duidelijk wat de mogelijkheden zijn om uw risico’s te verkleinen en de continuÏteit van uw bedrijfsprocessen te verhogen.

En als u schade heeft? Dan zorgen we dat u weer snel in bedrijf bent!
U staat er niet alleen voor als u schade heeft. Onze verzekering gaat verder dan alleen een financiële vergoeding. Continuïteit is waar het om draait. Hagelunie heeft eigen experts, taxateurs en een groot internationaal netwerk van toeleveranciers en herstelbedrijven. Samen met kassenbouwers en installateurs (HortiQ Hagelunie) staan wij u met raad en daad bij. Met de juiste kennis van zaken zetten we het herstel in gang. Zo beperken wij de gevolgschade en kunt u weer snel verder met uw bedrijf. 

Hebt u schade? Bel ons op +31 79  568 99 55.

Meer informatie of een gericht advies?
Neemt u hiervoor contact op met 1 van onze makelaars of met de Hageluniedesk.

 

 

Contactpersonen voor België

Henny Biemans
Glastuinbouwspecialist

haw.biemans@hagelunie.com

+31 6 57573109

Overige contactpersonen

Zoekt u een contactpersoon voor een ander land?
Kijkt u dan op onze contact pagina