Skip to the content

Slimme oplossingen en innovatie - gericht op groei en continuïteit

Hagelunie is als vooraanstaand Nederlandse verzekeraar volledig gespecialiseerd in tuinbouw en gewassen. Wij opereren wereldwijd dankzij onze toonaangevende expertise. Onze vooruitstrevende werkwijze is gebaseerd op een goede samenwerking, waarbij we slimme oplossingen gebruiken die gericht zijn op groei en continuïteit.

 

80 jaar ervaring: Hagelunie, een betrouwbare partner

Hagelunie is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij, opgericht door tuinders en al ruim 80 jaar actief als verzekeraar van glastuinbouwbedrijven. We begonnen als verzekeraar van platglas en zijn meegegroeid met alle ontwikkelingen en innovaties in de glastuinbouwsector. Door het delen van onze specifieke kennis en onze schade-ervaringen in de sector met de bouwers, installateurs en toeleveranciers in glastuinbouw en door onze betrokkenheid bij  onderzoek en innovaties, dragen wij bij aan de verdere ontwikkeling van veilige, sterke en innovatieve kassen.

Hagelunie is trotse marktleider van de Nederlandse glastuinbouw, die ook internationaal al jaren aan de top staat. Ons enthousiaste en toegewijde team specialisten werkt graag samen met u aan de succesvolle toekomst van uw bedrijf. Met deskundig advies en  verzekeringsoplossingen op maat kunnen wij u ondersteunen bij de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Hagelunie is een onderdeel van Achmea, één van de grootste spelers in de Nederlandse verzekeringsmarkt.

 

 

Contactpersonen voor België

Henny Biemans
Glastuinbouwspecialist

haw.biemans@hagelunie.com

+31 6 57573109

Overige contactpersonen

Zoekt u een contactpersoon voor een ander land?
Kijkt u dan op onze contact pagina